Close
GOLFLES

Voor de eerste keer een echte golfles nemen?

Voor de 20e keer golfles nemen?

De ervaring leert dat de drempel om naar een golfclub te gaan, nogal hoog is. Bij Birdie is er geen drempel. Bij Birdie kan iedereen (beginner-gevorderd-jong-oud) golfles nemen.

Uiteraard kun je naar een golfclub in de buurt gaan en daar een aantal lessen nemen van een pro. Deze kijkt 25 minuten hoe je ballen slaat, waar de ballen naar toe gaan en probeert dan uit te leggen wat de oorzaak ervan is.

Wij vinden dat dat niet de goede manier is. Om goed te kunnen zien wat er precies gebeurt in je golfswing, heb je hulpmiddelen nodig. Met het blote oog alleen, is een goede analyse nagenoeg onmogelijk.

Birdie geeft les zoals het overal zou moeten gebeuren; met high-tech meet/analyse-apparatuur en met highspeed video-opnamen. Je kunt kiezen voor een prive-les van een half uur of een heel uur; je krijgt de volledige aandacht en alles wordt met je doorgenomen.

Het motto van een golfles bij Birdie is dan ook: “Meten is Weten” en “Zien is Geloven”.

Eigenlijk zou elke golfleraar zijn eigen golfstudio met apparatuur zou moeten hebben; de golfswing is behoorlijk complex en het gaat zo snel dat je -alleen met je ogen- nauwelijks kunt volgen wat er gebeurt.

Samengevat

  • Les door Master Teaching Professional
  • Les van 0,5 of 1 uur
  • Met Flightscope
  • Met video-opname
  • Kosten 25 – 40 euro