Close

Welkom bij Birdie Golf Teaching.

December 2017: mijn droom is werkelijkheid geworden !

Zo’n 15 jaar geleden sloeg ik mijn eerste golfbal; “noodgedwongen” omdat we met het snookerteam vroegtijdig werden uitgeschakeld..

Toen merkte ik dat dit het was…de verslaving was daar…

De jaren daarna veel lessen genomen, heel veel gespeeld op korte banen en mijn GVB gehaald. Het spelletje werd alleen maar mooier en mooier…

In 2013 besefte ik dat ik de rest van mijn (werkbare) leven aan het golfen wou besteden. Toen ook ben ik met mijn prima baan bij ING gestopt, en heb ik me ingeschreven voor de opleiding Golfleraar bij de World Golf Teachers Federation. Begin 2016 was het diploma gehaald en mocht ik aan iedereen in de wereld golfles geven….ik was certified teaching golfprofessional!

Ik wilde echt voor mezelf beginnen; lesgeven als pro op een golfclub was niet wat ik voor ogen had. Uiteindelijk een geschikte locatie in Ede -waar ik al woonde- gevonden en omgebouwd tot een indoor-golfstudio waar iedereen kan spelen en les kan nemen.

Waarom de naam Birdie en het logo?

Een birdie is natuurlijk een heerlijke golfscore en als je mijn naam in het Engels uitspreekt (Burt) klinkt het als vogel. Het logo is bedacht door ‘Hello Media’ en heeft alles in zich; een hole met de green en de cup+vlaggestok en de bird met oog en snavel..

Hopelijk tot snel bij Birdie Golf Teaching,

Bert Blotenburg

BEKIJK MOGELIJKHEDEN

TESTIMONIALS

What people say about us

Fantastische ervaring; het werkt perfect. Gewoon echt golfen maar dan lekker binnen.

Heerlijk om binnen te golfen terwijl het buiten sneeuwt. Drankje erbij....perfect. Alles wordt nauwkeurig gemeten en weergegeven.