Close

GOLFLES

Bij Birdie kan iedereen (beginner-gevorderd-jong-oud) golfles nemen.

Uit ervaring weet ik dat de drempel om naar een golfclub te gaan, vrij hoog is. Bij Birdie is er geen drempel.
Daarnaast krijg je les zoals het overal zou moeten; met high-tech meet/analyse-apparatuur en met highspeed video-opnamen.

Ik ben er van overtuigd dat elke golfleraar zijn eigen golfstudio met apparatuur zou moeten hebben; de golfswing is behoorlijk complex en het gaat zo snel dat je -alleen met je ogen- nauwelijks kunt volgen wat er gebeurt.

Mijn motto is dan ook: “Meten is Weten” en “Zien is Geloven”.

Meten is Weten en Zien is Geloven

Bert Blotenburg

RONDJE GOLFEN

Ook al regent het pijpestelen, al vriest het of ligt er sneeuw…je speelt met echte clubs en echte ballen op een golfbaan naar keuze. Met je driver of putter; de simulator registreert het perfect en showt de hole op het scherm 5 meter van je vandaan. Echt een unieke, levensechte ervaring.

Dit kun je natuurlijk alleen doen maar het kan ook met 2-3-4 mensen.

Je staat droog, hoeft geen afstanden te lopen en kunt rustig een drankje nemen.

Heb je geen clubs? Geen probleem; het lenen van clubs zit er bij inbegrepen.

LESMETHODE

Of je nou jong of oud bent, of je voor de 1e keer een golfclub vasthoudt of al een vergevorderde golfer bent, je kunt altijd terecht bij Birdie.

Je kunt kiezen voor een les van een half uur of een heel uur. Het is ook mogelijk om met twee personen tegelijk les te nemen.

Bij iedere les maak ik gebruik van video-en meetapparatuur.

Voor aanvang neem ik eerst de wensen en problemen met je door. Daarna gaan we uitgebreid bekijken wat er goed/fout gaat. We kijken uiteraard ook altijd naar de belangrijke basiszaken (stand-grip-houding).

Klaar om van start te gaan met golfles?

RESERVEREN